Recept: Havermout bananenkoekjes

Snel naar recept

We houden allemaal van lekkere zoete koekjes. Niet altijd zijn die koekjes verantwoord, omdat ze vaak  heel veel suikers bevatten. Dat is natuurlijk niet erg, maar soms is het ook goed om verantwoorde snackjes te consumeren. Daarom heb ik het web even opgezocht en ben ik terecht gekomen bij deze simpele koekjes. Het recept van de havermout bananenkoekjes is echt zo gemaakt, want je hebt in principe maar twee ingrediënten nodig. Namelijk alleen havermout en…. je raadt het al… bananen.

Ik heb voor dit koekje wel stukjes chocola toegevoegd voor de extra zoetigheid. Maar het is dus gewoon mogelijk om zelf zaadjes, chocola of krenten toe te voegen aan het deegmengsel. Het recept is zo klaar en je hoeft het niet zo heel lang te bakken, wat het ook een fijner recept maakt. Ik hou van makkelijke recepten, maar deze is echt echt echt heel makkelijk.

Geniet van dit lekker stukje zaligheid. Ik vind het geweldig dat er steeds vaker van dit soort recepten ontwikkeld worden, vooral omdat iedereen gewoon lekker wil genieten van eten, maar toch gezond wil blijven doen. Niet al het lekkers hoeft van je ontnomen te worden als je het op een gezonde manier kan nabootsen, zoals deze havermout bananenkoekjes. En dit is een goed alternatief!

Als je dit Havermout bananenkoekjes recept gaat proberen, wens ik je alvast: eet smakelijk!

bananenkoekjes2

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*