Oreo Nutella Cheesecake

Snel naar recept

Oke, dit is een mega cheatcake, de Oreo Nutella Cheesecake. Of ik achteraf spijt krijg als ik dit gegeten heb? Nee! Zo af en toe mag jij jezelf ook wel verwennen met iets lekkers en zoets. Toch? Ik heb deze foto al langer geleden geplaatst op mijn Facebook-pagina maar ik wilde het recept perse nog een keer uitproberen om te kijken of het echt zo simpel is om te maken.

Je kan gewoon geen nee tegen deze Oreo Nutella cheesecake zeggen! De combinatie Oreo en Nutella in de vorm van een cheesecake maakt de cheesecake echt heerlijk! Hieronder staat het recept.

IMG_1887IMG_1909

 

Het is in principe heel erg makkelijk te maken, alleen moet je wel even wachten totdat het is opgestijfd. Daarom is het slim om het ‘s morgens te maken als je het ‘s avonds wil serveren!

Ik vind het echt een lekker stuk! Veel succes met het maken (en snoepen tussendoor) en eet smakelijk alvast!

taart oreo nutella

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*