Recept: Vegan Citroencake

Snel naar recept

Dit is de lekkerste citroencake die er bestaat en ook nog eens heel simpel om te maken. Ik hou echt van hele simpele recepten, omdat ik lui ben. Ik wil snel iets in elkaar flansen en het grootste resultaat behalen. Zo ziet mijn leven er eigenlijk ook uit. Het werkt niet altijd,  maar voor dit gerecht is dit zeker wel gelukt. Ik heb dit recept van de vegan citroencake ooit op bbcfood.com gezien, maar heb er toch een iets eigen draai aan gemaakt.

Maak jouw feestje compleet

Met deze citroencake maak je jouw feestje compleet. De cake is heel fris en valt niet zwaar op de maag. Ook is het mogelijk de cake te maken zonder topping, al moet ik zeggen dat ik daar wel fan van ben. Soms mag een cake lekker zoet zijn!

Vegan citroencake

De cake is vegan, wat ik geweldig vind. Want ik ben er ook echt van overtuigd dat baksels goed zonder dierlijke producten kunnen worden gemaakt. Deze cake is heel fijn omdat het heel fris is en niet zwaar op de maag valt. Maar ik vind het echt heel fijn dat ik geen ei hoef te gebruiken, want ik haat het breken daarvan (Ik zei toch dat ik alles makkelijk wil hebben). De voorbereiding is max 10 minuten en het bakken ongeveer 30 minuten. Hieronder vind je het uitgebreide recept van de vegan citroencake!

Andere vegan recepten

Houd je ervan om vegan te bakken? Laat het me dan hieronder weten, dan ga ik voor je aan de slag om nog meer vegan cakes en lekkernijen te maken. Ik heb al een aantal heerlijke vegan cakes gemaakt zoals De brownie en de dadeltaart!

Bakvorm nodig voor jouw volgende cake? Bekijk hier een goed geprijsde en best beooordeelde cakevorm.

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*