Brownies van zwarte bonen

Snel naar recept

Voor mijn verjaardag heb ik het boek Hemsley & Hemsley  gekregen. Daar staan heel veel recepten in die gezond en vooral lekker zijn. Soms haal ik daar mijn inspiratie vandaan. Zo ook voor dit recept. Dit is een brownie die gezond is, omdat het gemaakt is van zwarte bonen. Als je van chocola houdt en gezond bezig wil zijn, is dit recept voor de zwarte bonen brownie perfect!

Het idee om bonen te gebruiken, is voor sommigen heel raar, daarom heb ik degenen die het geproefd hebben niet verteld dat het gemaakt is van bonen. Anders zouden ze met een vies gezicht een hap nemen voordat ze iets geproefd hadden. I know my siblings too good ;). Omdat zij het een geslaagde brownie vonden, deel ik dit recept met jullie!

Het is allereerst een heel simpel recept! Daarnaast voel jij je niet zo schuldig als je een groot stuk gegeten hebt!

-Xx N-

brownies bonen

 

2 Comments

 1. Als je iets doet a la, doe het dan goed. Ook ik gebruik dadels, vervang zelfs totaal de honing hierdoor. Prima.
  Maar jij gebruikt veel te weinig kokosolie. van 230 gr naar 2 eetlepel??????
  Bovendien… een snufje zout doet ook veel goed.

   
  • Wat is volgens jou niet goed? Ik ben wel benieuwd…Ik heb namelijk gewoon mijn eigen versie gemaakt daarvan en ik was daar erg tevreden mee. Bedankt voor jouw feedback in ieder geval 🙂

    

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*