Groene smoothies

Snel naar recept

Iedereen heeft dagelijks groenten en fruit nodig. Door het drinken van een groene smoothie zorg je ervoor dat je die belangrijke voedingsstoffen op een makkelijke manier binnenkrijgt. Sommige beginnen de dag met een smoothie en anderen eindigen de dag met een groene smoothie.

Waar je op moet letten tijdens het maken van een groene smoothie is dat je niet teveel fruit aan de smoothie moet toevoegen. Fruit bevat veel fructose (suiker) en daarvan heeft je lichaam niet veel van nodig. Ik zorg er altijd voor dat ik maximaal twee stuks fruit heb in mijn smoothie. De rest moet bestaan uit groenten. Denk dan aan spinazie, selderij,  sla, broccoli of boerenkool, dat is dan meestal ook het basis ingrediënt.

Een andere tip is om bij de diepvriesafdeling te kijken bij jouw supermarkt. Meestal hebben ze diepvriesfruit en dat is prima fruit dat je kan gebruiken voor in je smoothie en het is nog goedkoper ook!

Hieronder heb ik een paar recepten voor een groene smoothie voor je staan!

Heel simpel is het dus om je eigen smoothies te maken en eigenlijk kan je eindeloos variëren met de ingrediënten die je op dat moment in huis hebt staan.

Ik ben heel benieuwd naar jouw lievelings smoothie! Laat het me weten!

-Xx N-

groene smoothie

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*