3 x Lekkere Recepten met Avocado

In samenwerking met Eat Me en I Love Health heb ik leuke opdrachten gekregen om lekkere recepten te maken met de avocado’s van Eat Me. Avocado’s zijn altijd lekker om te eten. Hieronder vind je een overzicht van 3 x lekkere recepten met avocado die je zou kunnen eten als ontbijt, lunch en als toetje!

Ontbijt: Pitabroodjes gevuld met lekkere groenten

avocado challenge (8 van 10)

Allereerst was de uitdaging om een lekker ontbijt te maken met behulp van deze heerlijkheid. Ik heb ervoor gekozen om pitabroodjes te vullen met verschillende ingrediënten. Elk broodje is anders, maar ik heb wel overal avocado toegevoegd voor de extra smeuïgheid. Ook vind ik het belangrijk om veel kleur te gebruiken. Daarom ook de verschillende kleuren tussen de broodjes.

Wat heb je nodig?

De pitabroodjes heb ik gevuld met; egrilde paprika, tomaten, komkommer, uien, brie, gekruide roomkaas, pikante humus, gegrilde pompoen en natuurlijk lekkere rijpe avocado’s.

Lunch: Waffle Fries Nacho’s met heerlijke Guacamole

Food (5 van 14)

Ook dit is een heel simpel recept dat binnen een half uurtje klaar is om op te peuzelen. Het recept vind je hier!

Dessert: Chocoladetoetje van Avocado

avocado challenge (4 van 10)

Ook dit toetje is een heel erg makkelijk recept. Het is lekker, maar ook nog eens echt gezond voor een toetje. Zo heb ik begrepen dat sommigen hiermee ontbijten… Al zou ik dat zelf niet zo snel doen. Ik vind het daarvoor nog een best zoet toetje. Het recept vind je hier! 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*