RECEPT: Waffle Fries Nacho’s met heerlijke Guacamole

Snel naar recept

In samenwerking met Eat Me en I Love Health heb ik leuke opdrachten gekregen om lekkere recepten te maken met de avocado’s van Eat Me. Een van die gerechten die ik heb gemaakt, is deze waffle fries nachos met heerlijke guacamole. Nacho’s worden vaak gezien als snack. Maar omdat ik gebruik heb gemaakt van waffle fries valt het te zwaar om het nou echt een snack te noemen. Dit gerecht, dé Waffle Fries Nacho’s met heerlijke guacamole, kan je ook voor het avondeten maken. Maar omdat ik van warm lunchen houd, heb ik dit recept gemaakt voor de lunch! Wil je dit gerecht veganistisch maken, gebruik dan vegan kaas. Bij de Ekoplaza verkopen ze hele goede vervangers. Zowel de geraspte kaas als de cheddar kaas zijn heerlijk!

Waarom Avocado?

Naast het feit dat avocado’s lekker zijn, zijn ze ook nog eens erg gezond. Avocado’s bevatten vitamine E, B6 en Kalium. En je kan het op verschillende manieren eten. Zo kan je er lekkere toetjes van maken, maar is het ook heerlijk in een tosti.

Zoek je nog andere recepten met avocado? Kijk dan hier voor een mooi overzicht!

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*