RECEPT: Pitabroodjes vullen met lekkere groenten

Snel naar recept

Een van de opdrachten van Eat Me was om een ontbijt te maken van de avocado’s de we hebben ontvangen. Normaal gesproken lunch ik altijd met avocado. Maar als ik in het weekend lekker lang uitslaap, dan ontbijt ik het liefst uitgebreid. In dit recept gaan we pitabroodjes vullen met lekkere groenten. Pitabroodjes zijn mijn favoriete broodjes, vooral als je ze opeet als ze lekker warm zijn.

Voor dit recept heb je een aantal ingrediënten nodig. Met deze ingrediënten kan je jouw broodjes vullen met wat jij lekker vindt. Zo heb ik een mandje gevuld met allemaal verschillende broodjes. Het is heel leuk en lekker om op te eten. Je kan zelf zo creatief zijn als je zelf wil.

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*