vegan brownie recept

Recept: lekkerste vegan brownie

Snel naar recept

Chocoladelovers, ik heb de lekkerste brownie ever gemaakt! Je hebt twee soorten mensen. Mensen die houden van brownies met een cake achtige structuur en mensen die houden van fudgy brownies. Laat ik nou de persoon zijn die van fudgy-achtige brownies. Het vegan brownie recept is heel gemakkelijk te maken, maar je moet wel geduld hebben om het aan te mogen snijden. Of je wacht niet, dat is hoe ik dat meestal doe. Dan is die nog steeds heel lekker!

Dit vegan brownie recept is geïnspireerd door het recept van Vegetus. Ik heb de ingrediënten iets aangepast en er heerlijke walnoten aan toegevoegd om die extra bite te creëren.

Ben je op zoek naar een andere vegan cake? Dan kan ik je misschien ook blij maken met de citroen cake! 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*