Hotspot: Mook Pancakes Amsterdam

Als je een echte pancakeliefhebber bent, dan is Mook Pancakes wel echt the place to be! De Hotspot van deze week is Mook Pancakes in Amsterdam. Ik had al heel veel pancakes gezien op mijn tijdlijn op Instagram, toen ik besloot met vrienden naar het restaurant te gaan. Het was er heel druk, wat wel te verwachten is, want het is een Instawaardige locatie met pancakes.

De Pancakes

Mook heeft een brede keuzemogelijkheid. Je kan er gaan voor iets superzoets of voor iets lekker hartigs. Ik ging voor de hartige pancakes met zalm. De pancakes smaakten heel goed, ze waren niet te droog en ook niet te nat. De topping leek vol te liggen met zalm, maar dat was een beetje een mindf*ck momentje, want er zat namelijk een halve avocado onder de zalm verstopt. Wat natuurlijk ook heel lekker is!

Wat ik wel jammer vond, is dat ik maar twee pancakes kreeg. De zoete gerechten bevatten allemaal drie lagen. Dus de vriendin die de heerlijke pancakes had met Nutella, was een echte bofkont met haar drie pancakes. Well, I know it is a first world problem, maar ik vond het wel opvallend.

Verder hebben ze hele lekkere sapjes en smoothies die ze daar maakten. Wel allemaal aan de iets prijzigere kant, het blijft Amsterdam. Maar als je er toch bent, moet je zeker een smoothie nemen!

Conclusie

Dus al bij al, de pancakes waren heerlijk, de sfeer was goed, de maaltijden werden snel geserveerd en het personeel was aardig. Ik vind het een aanrader om er een keer naartoe te gaan, maar ik zal niet speciaal voor Mook naar Amsterdam reizen om de pancakes nog een keer te eten.

Hotspot: Mook Pancakes Amsterdam

Hotspot: Mook Pancakes AmsterdamAdres:  De Clercqstraat 34, Amsterdam

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*