De makkelijkste pittige Thaise kip

Snel naar recept

Thais, Indonesisch, Surinaams, Marokkaans, Irakees… Eigenlijk lust ik alles wel. Toch ga ik het liefst bij de Indonees en de Thai eten als ik trek heb in iets lekkers, goedkoop en vullend. Naast de heerlijke vleesproducten hebben ze meestal ook geweldige vegetarische producten. Op de een of andere manier weten zij deze superlekker te marineren waardoor je vlees niet eens mist.

Naar een toko is heel makkelijk, maar zelf koken is toch het leukst. Ik houd van kookboeken. Niet gek als je een foodblog hebt hè. Zo heb ik het kookboek “minibijbel Thaise Keuken“. Dit is echt een must-have als je Thais wil gaan koken. Ik haal daar veel inspiratie uit, zo ook voor dit gerecht.

Ik heb dus lekkere pittige kip gebakken. You should try this at home! Onthoud, hoe meer peper hoe heter de kip. Makes sense right! Deze kip is heerlijk bij wat rijst of bami.

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*