Overnight oats: Dadels en kokos

Snel naar recept

Ik hou van overnight oatmeals. Ik noem ze ‘de havermoutjes die een nachtje hebben geslapen’. Het is echt heel makkelijk om te maken en vooral als je altijd gehaast de deur uitgaat en vergeet te ontbijten is het al helemaal handig.

Met mijn ooh zo drukke leven vergeet is weleens te ontbijten. Op dat soort momenten ga ik meestal naar een Hema of een Kiosk toe op het station en begin ik de dag weer ongezond met een croissant. Het valt me trouwens op dat iedereen die ‘s morgens de plaatselijke Jumbo uitloopt standaard een croissant of een suikerbroodje haalt. Dat is heel lekker, maar toch ook best ongezond als je dit dagelijks moet doen.

Hieronder vind je het recept zodat je dit elke nacht klaar kan maken voor de volgende dag. Ik zal dit ook dagelijks gaan maken tijdens de Ramadan voor de Fadjr. Dat is het moment dat de zon op komt. Dit jaar zal dat tijdens de Ramadan rond de 3 uur zijn. Dus dat wordt lekker vroeg ‘ontbijten’ met een heerlijke zelfgemaakte oatmeal!

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*