Mijn allereerste keer: Bacon bij WOW!

Heel vaak hoorde ik dat bacon ‘ooh zo lekker’ en gewoon niet te beschrijven bijzonder is. Omdat ik Halal eet en bacon heel vaak gemaakt wordt van varken, heb ik dit nog nooit gegeten. Tot een week of twee geleden. Samen met een paar collega’s zijn we uitgenodigd om bij WOW te eten.

De binnenkant van het restaurant zag er echt strak uit en er was heel veel groen aanwezig. Normaal gesproken hou ik niet zo heel erg van groen, maar ik vond het hier helemaal niet lelijk! De mensen zijn er echt heel aardig.

Het is ook een hele leuke tent om met het gezin te komen. Zo zagen wij ook een paar gezinnetjes met hun kinderen lekker smullen van hun eten.

Halal

WOW verkoopt alleen halal producten. Het vlees is dus allemaal halal geslacht en de dieren die gebruikt worden, hebben hiervoor halal geleefd hebben. De eigenaar haalt zijn vee namelijk van boerderijen waar de dieren op een normale manier gefokt zijn. Zij verkopen dus geen scharrelvlees. Je kan dus met een goed gevoel je vlees eten. Ik heb dat in ieder geval wel gedaan.

wow

Eigen burger maken

Je hebt verschillende soorten burgers, maar het leukste is, wanneer je jouw eigen burger kan samenstellen. En dat kan hier bij WOW ook. Ik had gekozen voor een cheeseburger met verschillende toppings. Op het moment dat ik zag dat er halal bacon was, zette ik er eerst een vraagteken bij. Nadat ik het even had gevraagd, werd mij uitgelegd dat het vanuit België geïmporteerd wordt, omdat ze dat daar wel produceren.. So I gave it a try..

Het was echt heel smakelijk en ik raad het echt aan. Het vlees is lekker en de combinatie toppings die je zelf kiest, maakt het nog lekkerder!

Adres

WOW kan je vinden in Rotterdam op Zuidplein 96, 3083 CW Rotterdam.

 

 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*