Recept: Bladerdeeghapjes met room

Snel naar recept

Bladerdeeghapjes zijn altijd lekker. Of je ze nou vult met appel, worstjes of met kaas. Het blijft de lekkerste snack ever. In Scandinavië heb je dus van die lekkere bladerdeegbroodjes gevuld met banketbakkersbrood en kaneel met suiker. Toen ik dit voor het eerst at, kreeg ik bijna een emotionele uitbarsting. Het was zo ontiegelijk lekker terwijl ik dat helemaal niet had verwacht. Dit wil en mag je niet missen als je daar bent. Daarom deel ik dit recept van de bladerdeeghapjes met room met jou!

Het heeft me op het idee gebracht om dit eens zelf uit te proberen en ik ben gelukkig niet teleurgesteld, want het is ook geen heel moeilijk gerecht.

Vind hier nog twee recepten met bladerdeeg.

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*