Recensie: Pizza en Pasta in Leiden | Restaurant Gaspara

“Pizza en Pasta in Leiden” is een serie van Lovely Foodies waarin we wekelijks een recensie schrijven over een Italiaans restaurant in Leiden. We testen elke week een pasta en een pizza uit die we op verschillende punten gaan beoordelen. We beoordelen de restaurants op sfeer, bediening, de maaltijd en de snelheid. Vind hieronder de eerste Pizza en Pasta in Leiden recensie over het restaurant Gaspara in Leiden.

Deze week is het restaurant Gaspare aan de beurt. Wel heb ik er heel veel positieve verhalen over gehoord. Ze zijn vooral bekend om hun lekkere maaltijden en omdat het mogelijk is om alles veganistisch te maken.

Het reserveren ging heel makkelijk via Google. We werden heel erg vriendelijk bediend en mochten zelfs een plekje kiezen en dat op een zaterdagavond. Dat vond ik heel netjes. De kaart die we kregen aangereikt stond vol met verschillende gerechten. Daar hebben we twee verschillende gerechten uitgekozen. De vegetariana pizza en de ravioli gevuld met ricotta en spinazie en truffelsaus.

Pizza: Vegetariana

De bodem was goed dun en er zaten veel verschillende groenten op. De topping miste wel kruiden had ik het idee, dit had ‘spannender’ gemogen. De diversiteit in groenten op de pizza vond ik prima. Op de pizza lag aubergine, uien, paprika, champignon en courgette. Alle groente die ik echt lekker vindt!

Pasta:  Raviola met truffel

De pasta was echt heerlijk. Het had een heerlijke truffelsmaak. De maaltijd klopte, de saus was lekker. Echter vond ik vijf stukjes ravioli echt weinig. Misschien kwam het omdat we erg honger hadden. Maar de ravioli voor wat je er betaald vond ik heel weinig:

De sfeer

De sfeer is oké. Het is niet zo dat het de wow factor had. Maar het was prima.

Snelheid

De snelheid van het eten. We moesten niet heel lang wachten op onze maaltijd, dat was dus heel goed.

Bediening

We werden goed ontvangen en mochten zelfs ons eigen plekje uitkiezen. De bediening was ook erg vriendelijk. Voor de verandering zag je geen jonge studenten werken bij een restaurant, maar echt wel wat oudere medewerkers. Dat vond ik wel tof om te zien!

Cijfers

Pizza: 6,5

Pasta: 7

Sfeer: 7

Snelheid: 8

Bediening: 7,5

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*