Vegan – blauwe bessen cheesecake met dadels

Snel naar recept

Ik hou van cheesecake, maar soms vind ik het ook wel belangrijk om producten zuivel-vrij te hebben geprobeerd. Daarom heb ik deze vegan blauwe bessen cheesecake met dadels gemaakt met een bodem die uit walnoten en dadels bestaat.

Ik heb dit keer de sukkary dadels gebruikt van Yogi en Yousef. Ik houd van dadels en ik haal ze elke keer bij verschillende winkels, maar eerlijk gezegd vind ik deze, samen met de Iraanse donkere kleine dadels, het lekkerst! Ze zijn lekker zacht en zoet, eigenlijk bijna te zonde om te gebruiken in de taart! Maar dit is wel een hele goede vervanger voor bijvoorbeeld suiker.

yogi en yousef

Het recept van vegan – blauwe bessen cheesecake met dadels de vegan vind je hieronder!

 

dadel

 

 

4 Comments

  1. Honing is niet veganistisch 😉 beter maple sirup of agave!

     
  2. Wat een leuke site!! Ook erg mooie foto’s! Heb gelijk zin om deze blauwe bessen cheesecake te proberen!

     

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*