Recept: Vegan broccoli aardappelschotel

Snel naar recept

Ovenschotels vind ik het leukst om te maken. Het is simpel en voedzaam, ook is het erg mooi op tafel. Je hebt zoveel verschillende mogelijkheden om jouw ovenschaal mee te vullen. Het is in principe een een-pansgerecht waarbij je vaak alle componenten in vindt. Denk aan eiwitten, koolhydraten en verse groenten. Dit keer is het recept: Vegan broccoli aardappelschotel aan de beurt.

Ovenschotel opties

Het is ook gemakkelijk, vaak kijk ik nog even in de koelkast of in de vriezer om te kijken wat ik nog heb. Als het matchende ingrediënten zijn, snijd ik alle ingrediënten en stop ze in een ovenschaal, soms gaat er wat kaas overheen en je bent klaar!

Heb je een keer pasta over? Dan komt de ovenschaal ook to the rescue! Ik snijd er dan wat extra groenten bij, meng het en doe het in een schaal, ik maak het af met wat kaas en je hebt een soort lasagne wat je kunt serveren voor de avond.

Ovenschotels zijn dus super veelzijdig, je kunt er alle kanten op. In dit blog vind je het recept: Vegan broccoli aardappelschotel. Dit is een van mijn favorieten, het is lekker en makkelijk. Ook is het zo klaar, heel handig als je een drukke werkdag hebt gehad.

chocotaart-8

Ovenschalen die ik gebruik:

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*