Lovely Hotspot: Bonte Kraai in Katwijk

Elke week heeft Lovely Foodies een Lovely hotspot voor je. Ik reis door het hele land om op zoek te gaan naar de leukste plekken waar je gezellig en lekker kan eten. Dit zal in de grote steden, maar ook in de kleine dorpjes zijn. Vandaag is de hotspot Bonte Kraai in Katwijk aan Zee aan de beurt!

Katwijk aan Zee

Vandaag is Katwijk aan Zee aan de beurt. Op een zondagochtend heb ik samen met mijn nicht het vissersdorpje Katwijk aan Zee bezocht. Zoals je al kan raden, ligt Katwijk aan zee. Je kan er prima wandelen en hardlopen. Niet alleen het strand is aan te raden, ook de duinen zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Wanneer je dan minimaal 10.000 stappen hebt gelopen, moet je jezelf natuurlijk wel verwennen met een lekkere maaltijd. En daarom heb ik een locatie voor je gecheckt in Katwijk!

Bonte Kraai

In Katwijk zijn er veel verschillende plekken waar je lekker kan eten. Bonte Kraai is de enige tent waar ik me echt door aangetrokken voelde om naar binnen te lopen. Het is een “hipster” tentje. Veel eettenten die de hipsteruitstraling hebben, voelen gemaakt. Maar bij deze tent had ik dat totaal niet.

Foodspot
Bonte Kraai

De koffietest

We begonnen met een kopje cappuccino. Ik neem altijd een kopje koffie met sojamelk. Het is altijd een verrassing hoe de koffie smaakt. De ene keer is die heel sterk en soms proef je de koffie niet eens. Dit kopje was lekker en zacht. Het is dus zeker een aanrader om voor alleen al de koffie te gaan.

foodoutside-4
Kopjes koffie

The Weedburger

Bij de Bonte Kraai is er genoeg keus aan cakejes en broodjes. Nieuw op het menu stond de weedburger en moesten we natuurlijk uitproberen. Ik heb al heel vaak de burger langs zien komen en vandaag was eindelijk de dag dat ik het eens echt ging uitproberen. Het broodje is gemaakt van onder andere zeewier. Daarom is het broodje ook groen. De binnenkant smaakt heel erg naar een broodje met vegetarische kipstuckjes van de vegetarische slager. Ook was die lekker gekruid.

Trouwens, de decoratie is ook echt fabulous. Oke, misschien is dat niet het goede woord. Maar het zag er wel echt leuk uit! Hieronder vind je nog een aantal foto’s die jullie moeten zien!

Mochten jullie nog leuke plekken kennen die ik echt moet bezoeken, laat het me dan alsjeblieft weten. Hieronder kan je een reactie plaatsen! 

foodoutside-3 foodoutside foodoutside-2

 

2 Comments

  1. De Bonte Kraai wordt hier helemaal vrolijk van! Hartelijke dank Nadia!!!

     

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*