RECEPT: gevulde paprika met behulp van Homie!

Snel naar recept

Vandaag heb ik iets bijzonders in petto. Ik heb voor het eerst iets in een airfryer gebakken. En dan niet zomaar een airfryer, maar ik mocht dat doen in de airfryer van Homie. Heel veel mensen zijn hartstikke lyrisch over het product en ik mocht hem ook even uitproberen. Ik heb lang nagedacht over wat ik erin zou maken. Zo heb ik er o.a. nacho’s in gemaakt, dat recept vind je volgende week op mijn blog.

Allereerst wil ik wel even uitleggen waarom ik deze airfryer zo handig vind. Een airfryer is eigenlijk een heteluchtfriteuse. Je bakt er de voedingsmiddelen in die je normaal gesproken zou frituren en/of bakken. Zo heb ik er bijvoorbeeld krieltjes en kaassoufflés in gebakken. Ze zijn prachtig krokant geworden zonder een druppel olie te hebben gebruikt.

Dit heeft natuurlijk als gevolg dat je alleen maar gezonder gaat eten omdat je niks meer hoeft te frituren. Je hoeft Homie niet alleen te gebruiken voor frituren. Bakken kan natuurlijk ook. Ik zelf vind dat heel handig als ik even een kleine portie voor mezelf moet bereiden. Normaliter zou ik de oven aandoen, maar nu hoeft dat niet. Mocht je ook behoefte hebben aan zo een airfryer? Ga dan naar homie-athome.com en gebruik dan de kortingscode: lovelyfoodies. Je krijgt dan maar liefst 25 euro korting.

Gevulde paprika

Vandaag staat de gevulde paprika op het menu!! Dit recept heb ik al heel lang willen maken, maar ik kwam er elke keer niet aan toe en nu was het gewoon de beste tijd om het uit te proberen. Hieronder vind je het recept!

Enjoy!!

 

nacho's-18

nacho's-14 nacho's-16

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*