Lovely Foodspot: SLA in Haarlem

Elke week heeft Lovely Foodies een Lovely foodspot voor je. Ik reis door het hele land om op zoek te gaan naar de leukste plekken waar je gezellig en lekker kan eten. Dit zal in de grote steden, maar ook in de kleine dorpjes zijn. Vandaag is SLA in Haarlem aan de beurt! 

Haarlem

Haarlem is een middelgrote stad in Noord-Holland. Het is makkelijk bereikbaar en zit vol leuke plekken die je moet bezoeken. Haarlem is ook gewoon een rustige stad waar je heerlijk kan rondlopen. Ook de oude gebouwen en molens zijn leuk om te bezoeken. De ideale bestemming voor een dagtrip of een weekendje weg.

SLA

SLA is een superleuk restaurantje in Haarlem. Zij hebben een eigen boek met heel veel leuke gerechten, maar natuurlijk staan ze er veel beter om bekend als het sla restaurant van Nederland. In Amerika anderhalf jaar hadden we ook gegeten bij een supergoed restaurant met hetzelfde concept. Je kiest een paar slasoorten, een paar groentesoorten, noten en bijvoorbeeld ei. Echt alle varianten kan je maken en het verveelt volgens mij nooit. Ze hebben ook superveel vegetarische varianten. Dus je hoeft niet perse kip te bestellen om lekker te kunnen eten, want de tempeh is ook al super lekker gekruid!

Ze hebben veel verschillende smaken en hele lekkere dressings.

Go or a no Go

Absolutly a GO!

foodoutside-25
SLA

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*