Nacho’s uit een airfryer

Snel naar recept

Ik ben dus echt een fan van de Homie Airfryer, dat is ondertussen geen geheim. En oprecht ik raad het iedereen aan. In mijn vorige artikel had ik er wat meer over geschreven. Op Pinterest heb ik echt heel lang gezocht naar inspiratie voor nieuwe gerechten, maar ik ben toch teruggekomen op mijn favorite food. NACHO’S!! Ik heb al nacho’s uit de oven gemaakt, uit de magnetron en nu ook een gemaakt uit de airfryer!! En ik kan zeggen dat het echt gelukt is!

Mocht je de airfryer bestellen van Homie dan raad ik je echt aan om ook de bakvorm mee te bestellen. In dit geval heb ik die bakvorm gebruikt voor mijn nachoschaal. Ook kan je deze vorm gebruiken voor andere lekkernijen. Het is bijvoorbeeld echt ideaal voor als je een kleine brownie wil bakken of als je een mini-quiche gaat maken. Het is dus ideaal voor een 4-persoonshuishouden als je even iets snel wil gaan doen.

Dit is zo awesome om te maken jongens!

Ik ben zo een fan van de Homie Airfryer. Aanrader dus! Normaliter zou ik de oven aandoen, maar nu hoeft dat niet. Mocht je ook behoefte hebben aan zo een mooie airfryer? Ga dan naar homie-athome.com en gebruik dan de kortingscode: lovelyfoodies. Je krijgt dan maar liefst 50 euro korting.

 

One Comment

  1. Wat een heerlijk gerecht is het geworden. Eerst was ik wat huiverig, maar ik heb je instructies goed opgevolgd en heerlijk genoten met de familie!

     

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*