Vegan American Pancakes

Snel naar recept

Mij mag je ‘s nachts wakker maken voor chocola, maar zeker ook voor een bord met pannenkoeken. Het liefst deze vegan American Pancakes. Vooral als de pannenkoeken lekker vochtig zijn door de jam of door stroop. Vandaag hebben we de pannenkoeken met pindakaas en vijgenjam in de aanbieding!

De kokos heb ik eraan toegevoegd omdat het dan een extra leuke uitstraling heeft. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, bedenk ik me opeens dat ik het recept al eerder heb uitgeschreven. Hier vind je hetzelfde recept maar dan met een andere topping: http://lovelyfoodies.com/american-vegan-pancakes/.

De combinatie vijgenjam met pindakaas lijkt heel gek, maar toch is het super lekker. De vijgenjam heb ik gekocht bij een Turkse supermarkt. De pindakaas was volgens mij van Calve, maar de huismerken van alle supermarkten zijn ook goed genoeg. De uit de vriezer gehaalde blauwe bessen heb ik even opgewarmd in een klein pannetje en als laatst toegevoegd aan mijn stapel pannenkoeken!

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*