OVERNIGHT OATS: Appeltaart

Snel naar recept

Everybody loves appeltaart!! Daarom deze gezonde versie van appeltaart in een havermoutpotje. Het ding is dat wij alles willen vergelijken met onze guilty pleasures. Dit noem ik dus een appeltaart overnight oats, omdat het heel erg lijkt op de appeltaart die ik eigenlijk liever voor m’n neus heb staan dan deze oats… Eerlijk is eerlijk, dat is gewoon ‘how we roll’.

Het is een havermoutpapje met appel en lekker veel kaneel. Voor de crunchiness heb ik er wat stukjes amandelen doorheen gedaan. Wil je het wat zoeter hebben, kan je er altijd honing bij doen. Wil je vegan gaan, dan kan je er dadelstroop doorheen doen of gewoon suiker. Dat is ook plantaardig ;).

De ingrediënten van de inhoud van een appeltaart komen dus wel overeen met de inhoud van deze overnight oats. Dus ik noem het wel een appeltaart, dat is lekker pakkend. ‘De appeltaart overnight oats van Lovely Foodies’.

Welkom in mijn brein trouwens, want zo denk ik altijd! Hieronder vind je het recept! 

 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*