Lovely Hotspot: Vegan Junk Food Bar

Wil je een keer cruelty free eten.. Dus een heel lekker gerecht eten zonder dat een dier voor jouw verzadigde gevoel heeft geleden? Dan raad ik je echt aan om snel langs te gaan bij de Vegan Junk Food Bar in Amsterdam.

Vestigingen

Op dit moment zijn er drie vestigingen geopend en er zullen er een aantal bij komen. Ik hou sowieso van de VJFB omdat ik het interieur echt geweldig vind. De graffiti en het roze en blauw dat overal weer verschijnt is zo mooi!

Het eten

Het interieur is zeker niet de enige reden waarom ik er graag kom, het eten daar is namelijk zo afschuwelijk lekker dat je er zal blijven komen! Dit is voor mij de tweede keer dat ik VJFB bezocht heb. Het was wel de eerste keer dat ik de overheerlijke kapsalon heb genomen samen met een vriendin. De patat was lekker krokant, het neppe vlees smaakte naar echt shoarma. De kruiden waren echt supergoed gematched met het neppe vlees en de groenten erbovenop waren gewoon op maat gemaakt voor het gerecht. De saus was trouwens ook geweldig! Ik kwijl alweer…

Een echte aanrader dus!

Dit was de dubbele kipburger aka DADDY MC CHIK’N! De kipburger was echt zalig alleen was het wel te veel in combinatie met de halve kapsalon. Normale mensen nemen of alleen een kipburger of alleen een kapsalon, maar wij zijn niet normaal. De volgende dag ben ik trouwens wel even langs de sportschool geweest!


Natuurlijk moet je ook wat drinken tijdens het eten! De zelfgemaakte ijsthee was echt aan te raden. Je hebt twee soorten en allebei de soorten waren erg populair, ik weet even niet hoe ze heten. 😮

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*