Hotspot: Clubvers Den Haag

Oh lieve help. In april was de laatst geschreven blog op mijn site. Wat ik in de tussentijd gedaan heb? Een heleboel dingen. Maar vanaf nu ga ik consequent elke maandag een blog plaatsen dat uiteraard over food, hotspots of food fotografie gaat. Vandaag is de Hotspot Clubvers aan de beurt in Den Haag.

Uiteraard begin ik de eerste blog met een leuke foodspot. Een paar weken geleden ben ik uitgenodigd op een bloggersevent bij Clubvers. Het is natuurlijk altijd leuk om uitgenodigd te worden bij foodspots, maar wij werden uitgenodigd om het nieuwe menu uit te proberen.

Pitaya smoothiebowl

We begonnen de proeverij met een heerlijke smoothiebowl. Deze wordt ook wel de Pitaya smoothie bowl genoemd. Het is een roze bowl met cashewnoten met een topping van huisgemaakte granola, kokosrasp en vers fruit. Deze was echt heel lekker zoet. De smaken van de bessen en banaan paste er heel goed bij.  Ik vond het oprecht echt lekker.

Spinaziewafel met zalm en pitabroodje met falafel

Daarna kwam er het bord langs met alle hartigheden. Ik begon met de spinaziewafel met gerookte zalm. Deze wafel was echt ontiegelijk lekker. Eigenlijk wilde ik er twee eten, maar ik wist hoeveel eten er nog op me stond te wachten.

Op de grote schaal lag ook een pitabroodje met falafel, hummus, ingelegde wortelgroenten, verse koriander, munt, rode kool, ingelegde rode ui en harissa-yoghurt dressing. Deze was ook erg lekker. Al moet ik wel zeggen dat je wel moet houden van koriander, ik ken namelijk veel anti-koriander mensen. En je moet houden van de ingelegde rode uien en wortelgroenten, voor degenen die niet houden van de zure smaak.

Als derde hapje op de schaal was een stuk toast met geroosterde pompoen met baba ganoush, feta, pompoenpitten en sumak. Ik vind baba ganoush er niet zo smakelijk uitzien, maar dit is toch een van mijn lievelingsdipjes/smeersels. Het heeft echt zo zijn eigen beleving, die je moet ervaren!

Pancakes

Last but definitely not least, waren de pancakes en de wentelteefjes. De pancake met huisgemaakte hazelnoot-chocopasta en aardbei met hazelnoten en ahornsiroop was absoluut aan te raden. Van het wentelteefje was ik iets minder enthousiast, maar dat is echt omdat ik de topping te zuur vond. Echter zag ik mijn bloggercollega’s er heel erg van genieten, je moet er dus van houden!  

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*