Lovely Hotspot: Happy Tosti in Den Haag

Samen met mijn zusje gingen we op stap naar de mooie stad Den Haag. Den Haag vind ik een chille stad om even snel de stad in te gaan en weer terug te hoppen naar huis. Naast het shoppen, heb je er heel veel eettentjes waar je heerlijk kan eten. Een fijne hotspot in Den Haag is Happy Tosti, voorheen bekend als Tosti van Josti. Deze tent heb je tegenwoordig op veel verschillende plekken in Nederland.

Dit eettentje verkoopt, je raadt het al, heel veel verschillende tosti’s. Eerlijk is eerlijk, tosti’s maken, kan ik ook thuis. Maar doordat de sfeer van het tentje zo leuk is, de mensen heel positief zijn en er schommels hangen, is het zeker de moeite waard om weer terug te gaan. Voor de zelfgemaakte drankjes alleen al, zou je even langs moeten gaan.

dsc06653

Bij Happy Tosti lopen ook medewerkers rond met een arbeidsbeperking. Zij doen daar perfect hun werk en maken de hippe lunchzaak nog hipper! Het maatschappelijke bewuste vind ik er heel mooi. Zij verkleinen de kloof in de maatschappij en brengen mensen dichter bij elkaar.

Go or no go

De vestiging Happy Tosti in Den Haag is heel knus, leuk ingedeeld en ze hebben ook echt lekkere tosti’s. Van mij krijgen ze zeker een GO!

dsc06668

dsc06669

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*