Courgette spaghetti met tofu

Snel naar recept

Steeds vaker zie ik dat mensen overgaan op vegan en/of liever geen koolhydraatrijke maaltijden willen eten. Ik ben een alles-eter, dus ik sta ook open om andere dingen uit te proberen. Daarom heb ik deze courgette spaghetti gemaakt. Normaal gesproken wordt er bolognese aan de spaghetti toegevoegd, maar ik heb even iets met tofu uitgeprobeerd.

Allereerst heb je  een apparaat nodig om die slierten te maken. Nadat ik veel positieve reviews heb gelezen over de Spirelli, heb ik een Spirelli gehaald bij bol.com. De Spirelli lijkt op een soort puntenslijper, waarmee je een courgette als het ware ‘slijpt’. Achteraf heb ik een nadeel ontdekt, er blijft namelijk altijd een stuk courgette over die je niet kan ‘slijpen’. Maar goed, dat is bij elke puntenslijper een nadeel. Verder snijdt het prima en de Spirelli is ook leuk om voor andere groenten te gebruiken, bijvoorbeeld voor salades.

Genoeg over groente-puntenslijpers, hieronder staat het recept!

Heel makkelijk dus en gezond! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

-Xx N-

courgette noodles 2

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*