Bagels in ‘Paris’

Ik ben even een dag op en neer naar Parijs gegaan. We hadden niet veel tijd dus we hebben ook niet heel veel gezien. Maar we hebben wel een goede tijd gehad waarin we verschillende eettentjes hebben gezien. De bageltent is mij het beste bijgebleven en ik moest er even over schijven! Nadat we langs de Eiffeltoren waren geweest en alledrie hartstikke bevroren waren, gingen we op zoek naar een eettentje. We hadden zo een honger, dat we naar de eerste de beste eettent gingen. Daar was het lekker warm en we keken op de menukaart en schudde alledrie de hoofden, want het was eigenlijk de bedoeling dat we daar ook gingen eten. De prijzen van de maaltijden waren echt veel te duur, dus besloten we alleen maar kopjes koffie en chocomelk te halen. Die kleine kopjes kostten 5,50 euro per stuk en mijn glas kostte 6 euro, daarmee kan je koffie en een koek bij de Starbucks halen. De maaltijden waren echt 5/6 keer zo duur en dat hadden we er die dag even niet voor over. Genoeg gezeur, we waren wel lekker warm geworden en konden weer verder op zoek gaan naar een betaalbaar eettentje.

koffie

We zijn toen verder de stad in gelopen en we kwamen dit superleuk winkeltje tegen : Bagelstein! Het is een combinatie van Subway en Bagels & Beans. Je kiest een bagel uit. Je krijgt eerst een laag roomkaas op je broodje en daarbovenop kan je zelf bepalen wat je op je broodje wil. Je kan kiezen voor bacon, zalm, ham, kaas of jam. Ik had uiteindelijk gekozen voor een laagje tonijnsalade op een sesam-broodje en wat sla omdat sla lekker gezond is. Voor een broodje met alleen roomkaas ben je 2,50,- euro kwijt en als je een broodje kiest dat speciaal belegd is, ben je ongeveer 5,- euro kwijt. Dus niet duur voor een winkeltje in Parijs. Eigenlijk ongeveer evenveel als wat je kwijt bent bij de Burger King. Bij de kassa staat er normaal gesproken een scherm waarop de prijs wordt weergegeven. In dit winkeltje stond op dat scherm: ‘F*ck le mari de queen Burger’. Een duidelijke sneer naar de ongezonde concurrent dus! Ik vond dat natuurlijk zo humoristisch dat ik een beetje stom in mijzelf stond te lachen.

bagelwinkel

Ook zag het zoete assortiment er heel goed uit! Ik heb ze niet allemaal geprobeerd, maar zo een koek is zeker aan te raden! Als ‘ marketeer’ vind ik het leuk om logo’s te bestuderen. Zoals je kan zien is het logo rond en doet het een beetje denken aan het logo van Starbucks. Maar daar lijkt het dus echt niet op als je het logo voor je hebt. Het is een oude man die een beetje serieus kijkt. De link van de site staat onderaan deze blog, mocht je interesse hebben in het logo kan je daarop drukken.  In het tentje hangen ook allemaal foto’s van oude bekende mensen met de bekende quotes erbij. Zo stond er een plaatje van Marilyn Monroe bij en een foto van Pamela Anderson in haar rode badpak jaren.

muffins Hartstikke leuk dus allemaal. Mocht je naar Parijs gaan, dan is dit winkeltje zeker een aanrader!  <3

Xx

Als je op hun site wil kijken, voor inspiratie voor je broodje en het logo, is hier de link .

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*