Recept: American vegan pancakes

Snel naar recept

De Amerikaanse versie van pannenkoeken zijn heel erg populair. Je hebt steeds meer verschillende tentjes die deze pancakes verkopen in Nederland. Maar je kan ze ook heel gemakkelijk zelf maken, daarom deel ik dit recept van de American vegan pancakes. Het is in korte tijd klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.

Het leuke aan deze pannenkoeken is dat er geen dierlijke producten aan toegevoegd zijn. Bij dit recept van de American Pancakes is het ook aan te raden om een lekkere topping te hebben. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven, door bijvoorbeeld vruchten toe te voegen aan het recept of lekkere herfstige kruiden. Hier vind je een leuk idee voor een topping.

De finishing touch is ook erg belangrijk. Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met vruchten en noten. Zo heb ik bij dit recept pindakaas gesmolten en wat cranberry’s eroverheen gestrooid. Ik heb alleen de bovenste laag met pindakaas besmeerd, maar je kan er ook voor kiezen om de pannenkoekjes per laag te beleggen. Zo zag ik laatst een filmpje van de Albert Heijn waarin ze om en om een laagje besmeerde met chocoladepasta en dan weer met pindakaas. Dat was voor mij even te veel calorieën.

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*