Vegan Chocolade Smoothiebowl

Snel naar recept

Een smoothiebowl is altijd lekker! Vooral met lekker veel fruit en af en toe voeg ik er ook wat proteïne shake poeder bij! Dat geeft altijd een extra wow effect. Ik heb de Nutrishtrenght gebruikt voor deze vegan chocolade smoothiebowl!

Zoals ik al eerder gemeld heb in mijn vorige blogs, is dat ik plantaardige shakes meestal een vieze nasmaak vindt hebben. Maar bij de Nutrishtrenght viel dat dus echt mee. De cacaosmaak proef je heel duidelijk en het heeft bijna geen ‘plantaardige’ nasmaak die ik bij de andere merken heel erg vervelend vind.

Het recept is echt heel simpel en je kan zelf ook nog eens zo creatief zijn om je eigen favoriete producten eraan toe te voegen.

De proteïne poeder is een goede manier om je eiwitgehalte op peil te houden en daarnaast is het ook nog eens heel lekker! Wil je de proteïne poeder ook proberen ga dan naar de site van eiwit.nl en/of happyprotein.nl. Zij hebben echt een supergroot assortiment van verschillende soorten proteïne shakes. Ik vind ze heel cool in ieder geval! 🙂

Vind hier nog meer smoothies!

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*