What’s in the box of Chef Ali?

Afgelopen zondag heb ik deze geweldige Chef Ali Box ontvangen.

Ik zal eerst even bij het begin beginnen. Chef Ali is een initiatief van twee ondernemende mannen uit Amsterdam. Zij zijn begonnen met deze box te ontwikkelen, omdat zij zagen dat er heel weinig aanbod is als het gaat om een boodschappenbox voor moslims. Gat in de markt dus!

Mounir Toub

Zij zien een grote kans in het vullen van dit gat door zich vooral te richten op jonge drukke moslims, maar natuurlijk ook degenen die daarbuiten vallen. Mounir Toub, die onder andere bekend is van 24Kitchen en de schrijver is van het hele goede kookboek ‘Mijn Arabische keuken’, werkt ook mee aan dit mooie bedrijf. Hij bedenkt, maakt en schrijft de recepten die je ontvangt in de box.

Kerstpakketje

Toen ik de box had ontvangen was ik natuurlijk super enthousiast. Het is alsof je een kerstpakket binnenkrijgt en dat met zijn allen mag uitpakken. Allereerst zie je het foldertje met alle recepten erin, daar keek ik natuurlijk als eerst naar.

DSC05752

Algemene kennis

Deze week stond de ‘vegetarische quinoa salade met gebakken spinazie‘, ‘de flauwgevallen chef met frisse komkommersalade‘ en de ‘romige venkelpasta met tomaat en zalmfilet‘ op het menu. Ik ben als de wiedeweerga de venkelpasta en de komkommersalade gaan maken. En het schandalige van alles is dat ik nog nooit verse venkel heb gezien. Dus de box is ook nog eens heel erg goed voor je algemene kennis! #fail

DSC05761

Hoe gek het ook klinkt, het is ook een soort van uitdaging om een recept te maken van een hele goede kok! Dus toen mijn venkelpasta goed gelukt was, was ik natuurlijk super trots op mezelf! Deze box is echt een aanrader, vooral als je op jezelf woont. Dat is bij mij niet het geval, maar anders had ik het uiteraard elke week besteld. Het bevat ook gewoon voldoende groente en fruit voor een paar dagen. En je leert er ook nog eens goed door koken!

Waar te bestellen?

Hieronder vind je het pakket! Mocht je interesse hebben, kijk dan zeker even op de site van Chef Ali en bestel ook jouw doos met alle lekkere recepten!

DSC05763 DSC05764 DSC05765

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*