Tofu scrambled eggs

Snel naar recept

Ik ben pas begonnen met een veganistisch leven leiden. Tot nu toe gaat alles prima. Ik heb veel minder last van een opgeblazen buik en ik voel me ook veel prettiger in mijn vel. Aan het begin was het nogal wennen. Nog niet precies wetende wat ik allemaal kan eten. Maar ik ging echt in een achtbaan als het gaat om substituten ontdekken van dierlijke producten. Alles is zo simpel, zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van de dierlijke producten.

Eieren bijvoorbeeld eet ik ook niet meer. Normaal gesproken kon er altijd een roerei bij mij in. Persoonlijk is dat het lastigst, samen met kaas moeten laten staan. Daarom ben ik even op het web gaan struinen. Een eitje gebakken in olijfolie en wat komijn, nomnom, daar kan je me ‘s nachts gewoon wakker voor maken.

img_6977

Nou blijkt dat je tofu gewoon kan gebruiken voor het neppe roerei!!! Je moet de tofu gewoon lekker kruimelen door erin te knijpen. Je krijgt dan al gelijk de goede textuur van een roerei. Dit bak je in olijfolie.. De rest beschrijf ik hieronder. Het is in ieder geval super simpel! En je maakt er geen dieren mee kapot :).

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*