Lovely Foodspot: Happy Tosti in Leiden

Elke week heeft Lovely Foodies een Lovely foodspot voor je. Ik reis door het hele land op op zoek te gaan naar de leukste plekken waar je gezellig en lekker kan eten. Dit zal in de grote steden, maar ook in de kleine dorpjes zijn. Vandaag zijn wij in de stad waar ik geboren en getogen ben, Leiden! We gaan op bezoek bij Happy Tosti. 

Leiden

Leiden is een leuke stad. Natuurlijk vind ik het een leuke stad omdat ik ervandaan kom. Maar het is ook een leuke stad om doorheen te lopen. De grachten zijn er mooi. De kerken die er staan zijn mooi om te bezichtigen en ook de Burcht moet je echt bezoeken. Ik houd er vooral van om in het donker rond te lopen in de winter. Het is natuurlijk vroeger donker en alle sfeerlichten zijn dan aangezet. Ik ga het liefst de stad in voor de sfeer en voor het lekkere eten. Er zijn genoeg tentjes die je moet bezoeken. Zo ook Happy Tosti.

Happy Tosti

Al eerder heb ik Happy Tosti bezocht, maar dat was in Den Haag. Dat was toen ook een hele beleving. Ik was dus erg benieuwd naar dit tentje, toen ik hoorde dat ze naar Leiden kwamen. Happy Tosti bevindt zich naast de Bagels & Beans, die in het weekend meestal stampvol is. Dus een tentje erbij is alleen maar beter.

Koffietest

De koffie was heel lekker, maar ik miste er iets lekkers bij. Soms krijg je er een mini koekje bij of een chocolaatje. Dat was dit keer niet het geval, #verwend. De smaak van de koffie was dus gewoon lekker. Het fijne was dat ze sojamelk hadden. Happy Tosti in Den Haag had dat toen helaas niet.

Amrika-18
Kopje koffie bij Happy Tosti in Leiden

Theetest

Thee kan je natuurlijk ook bestellen bij Happy Tosti. Je krijgt dan een bak met verschillende smaken en jij kan zelf je eigen combinatie scheppen in jouw kopje heet water. Je designed dus je eigen kopje thee!

Amrika-25

Het broodje geitenkaas en appel!

Wij kozen voor de Happy Tosti special. Dat was een broodje met appel, geitenkaas, honing, rucola en gedroogde bonen die superlekker gekruid waren. Het was dus geen tosti, maar wel een hele lekkere panini. Daar zijn ze namelijk ook heel erg goed in. Ze hebben allemaal creatieve gerechten waar je uit kan kiezen.

Happy Tosti heeft naast het heerlijke eten ook een maatschappelijke functie. Zij helpen mensen met een arbeidsbeperking aan een baan en dat doen ze supergoed!

Geniet alsjeblieft van de foto’s hieronder of ga gewoon langs. Het is makkelijk bereikbaar en zeker een aanrader om er een hapje te eten met je vrienden!

Het adres:

  • Happy Tosti
  • Maarsmansteeg 10A
  • 2311 EE Leiden

Amrika-20 Amrika-21

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*