15 x ideetjes voor fruitwater

Als het zo warm is, is het natuurlijk hartstikke belangrijk om goed gehydrateerd te zijn. Daarom heb ik een 15 x ideetjes voor fruitwater voor je op een rij gezet hoe je water het beste een smaakje kan geven. Ik heb zo een infused fles die heel erg handig is om mee te nemen. Uiteraard kan je ook gewoon een normale waterfles vullen met wat fruit en natuurlijk water. Het enige wat je nodig hebt is een fles of kan met water en wat vruchten naar keuze.

Munt is bijvoorbeeld heel lekker om door je water heen te doen, meestal kan je dat met alle andere soorten fruit combineren. Ik ben echt een fan van aardbei en citroen in mijn water. Je hebt dan toch het zoete van de aardbei en het zure van citroen. Maar doordat je het niet uitperst heeft het ook nog eens een hele verfrissende smaak. Bij dit soort drankjes kan je het zelf zo gek mogelijk maken als je zelf wil.

Wat kies jij?

Hieronder staan er een aantal voorbeelden die je gemakkelijk ook thuis kan proberen. Als je een bepaalde vrucht niet lust kan je dat altijd vervangen door iets anders. Komkommer is wel het meest hydraterende van allemaal en mocht je komkommer gebruiken dan gaat je water er ook echt wel heel erg naar smaken. Ik houd daarvan, maar als je daar niet van houdt, moet je er wel rekening mee houden! 🙂

15 x ideetjes voor fruitwater:

1. Citroen en Framboos

2. limoen en aardbei

3. Blauwe bessen en munt

4. Watermeloen en munt

5. Citroen en aardbei

6. Sinaasappel, komkommer en munt

7. Limoen en munt

8. Gember, munt en aardbei

9. Komkommer, aardbei, munt, limoen

10. Watermeloen en rozemarijn

11. Aardbeien en kiwi

12. Peer en watermeloen

13. Kokos en ananas

14. Mango en aardbeien

15. Watermeloen, citroen, munt en sinaasappel

Tip van Lovely Foodies: Deze karaf is ideaal voor fruitwater:

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*