Hotspot Central Leiden

Elke week plaats ik een hotspot die ik de moeite waard vind om te delen. Dit keer is Hotspot Central aan de beurt. Dit is een klein restaurantje in Leiden op de Stationsweg. Het is echt een geweldige plek als je even snel met vrienden wilt afspreken in de buurt van Leiden Centraal. Maar ook prima om er even uitgebreid te eten. Ik let bij het beoordelen op de prijs-kwaliteit verhouding, ook houd ik ervan als de service top is, dat vind iedereen wel fijn.

Ik ken deze locatie van toen het nog Kasual heette. Ik weet niet of de eigenaar ook is veranderd, maar het concept is wel anders. Het restaurant heeft hierdoor wel een Aziatische tint gekregen. Wat ik super positief vind! Ze hebben er veel verschillende maaltijden. De poke bowl is echt een aanrader en is goed vullend. Ook hebben ze een ruim assortiment aan noedelsoepen die goed schijnen te zijn. En qua hoofdgerechten heb je genoeg keus. Je kan voor lam of garnalen gaan, maar kip is ook zeker een optie. Omdat het niet halal is, ben ik voor vis gegaan en dat is voor mij prima. Vegetarisch is trouwens ook prima in dit restaurant! Het toetje was ook formidabel. <3

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*