Artisjoksalade met olijven

Snel naar recept

Ik hou heel erg van experimenteren. Ik maak dan een combinatie van hele gekke ingrediënten en soms valt dat best goed in de smaak en soms niet. Vandaag had ik weer zo een experiment. Het begon eigenlijk eerst in de supermarkt. Ik liep langs een aantal blikken en kwam de artisjok in blik tegen. Normaal gesproken eten wij alleen de verse artisjokken thuis. Ik wist niet eens dat ze ook in blik verkrijgbaar waren. Er ging voor mij een hele nieuwe wereld open.

Hoe gebruik je artisjokken?

Na lang bedenken wat ik met de artisjokken zou gaan doen, heb ik een beslissing gemaakt. Het was de vraag of ik het in een Marokkaanse schotel zou doen of gewoon in een simpele salade. Ik zou Nadia niet zijn als ik niet koos voor het simpelste idee. Dus ja, ik koos voor de salade. It’s a piece of salade. It really is, I promise.

Je hebt niet zo heel veel ingrediënten nodig. Zelf kan je natuurlijk producten schrappen als je het niet lekker vindt, of producten bijvoegen. Dit is gewoon een leidraad die je kan aanhouden.

Food-5
Artisjoksalade van Lovely Foodies

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*