8 hotspots in Utrecht

Ga je binnenkort naar Utrecht? We helpen je een handje met het vinden van de leukste hotspots in Utrecht! Vind hier 8 hotspots in Utrecht. 

1. Whakamarie

Bij Whakamarie kun je terecht voor gerechten uit Midden- en Zuid-Amerika gecombineerd met Japanse en Koreaanse invloeden. Het restaurant heeft de uitstraling van een Japanse pub a.k.a. Izakaya, wat het ook weer extra speciaal maakt dan de meeste tenten in Utrecht. 

https://www.instagram.com/p/B6DD56WlOTs/?igshid=1tfadh0g81upg

2. KAUAI

KAUAI is een internationaal bedrijf dat staat voor vers en natuurlijk eten. Je kunt er terecht voor gezonde wraps, salades, smoothies en bowls. Je vindt de winkel binnen de poortjes op het Centraal Station van Utrecht, dus lekker handig als je snel wat wilt halen als je onderweg bent naar huis of op weg bent ergens naartoe. 😀 

https://www.instagram.com/p/B2OSTYBjFr0/?igshid=1nt4uce6hs58h

3. Broei

Een heel leuk tentje met veel vegetarische en veganistische keuzes. Daarnaast hebben ze ook heerlijk brood dat zeker de moeite waard is om te proberen. Het is een lekker knus tentje! 

https://www.instagram.com/p/B2JL_gCIv6P/?igshid=o4gjino00bsj

4. Papichurro

Ik vind churros echt verschrikkelijk lekker. Ik ben fan van dit concept. Zij verkopen heerlijke churros, maar je zit niet direct opgescheept met een hele zak gefrituurd deeg. Ook kan je kiezen voor verschillende toppings, ideaal! 

https://www.instagram.com/p/B4hY8_kFsuL/?igshid=cdt9w66i8sql

5. 30ML

30 ML is begonnen in Utrecht als koffietentje en is aan het uitgroeien naar verschillende plekken in Nederland. Zo zijn ze nu ook te vinden in Amsterdam, Rotterdam en in het mooie Leiden! Hun eten is er echt goed, vooral de pancakes zijn een aanrader! En natuurlijk staan ze bekend om hun goede koffie!  

6. The Street Food Club

The Street Food Club is een druk bezochte zaak in Utrecht. Je kunt er brunchen en dineren en veel eten is geïnspireerd door, je raadt het al, street food van over de hele wereld. Ze hebben echt van alles en ze staan ook bekend om hun speciale en vooral lekkere drankjes. Een aanrader dus! Reserveren is trouwens ook aan te raden. 😀

https://www.instagram.com/p/B5m8dJHDrAX/?igshid=oerm1xv5j6u4

7. Frenchie Cafe

Een snoezige zaak met heel veel pancakes, taarten maar ook hartige gerechten. Ook is dit tentje lekker Instawaardig!

https://www.instagram.com/p/B5m8dJHDrAX/?igshid=oerm1xv5j6u4

8. WOK!

WOK! wil je! Echt een goed aan te raden Asian street food restaurant met een shared dining concept. Je kiest je basis, dus voor rijst of ramen. Daarna kies je verschillende toppings. Dit kan bijv vega, kip of rund zijn en dan kan je beginnen met aanvallen. Het meeste vlees is er trouwens halal en de mocktails ook.

Dit waren de leukste 8 hotspots in Utrecht. Op zoek naar nog meer hotspots? Hier vind je ze allemaal: http://lovelyfoodies.com/category/lovely-spots/ 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*