Foodspot Review: Cut Throat

We hebben weer een nieuw review over een foodspot a.k.a. lovely spot. Vandaag is de Amsterdamse Cut Throat aan de beurt.

Cut Throat, de naam klinkt niet smakelijk. Bij het zoeken van wat informatie over Cut Throat op Google drukte ik per ongeluk op afbeeldingen. Please don’t try this at home. Die afbeeldingen wil je dus echt niet zien. Dit moest ik even delen, want ik ben nu tijdens het schrijven nog steeds een beetje in shock van die foto’s. Heerlijk.

Maar echt, je moet een keer langs gaan bij Cut Throat als je in de buurt bent. Het is een barbershop en eetcafeetje in een. In een aparte ruimte is het mogelijk om jouw kapsel te verzorgen. Natuurlijk kwam ik daar niet voor. Ik wilde eten!

Amsterdam

Ik ben niet zo vaak in Amsterdam te vinden, dus leuke plekjes zijn bij mij niet echt bekend. Dat is wel zo eerlijk om toe te geven. We zijn naar Cut Throat gegaan omdat de vriendin waar ik mee was er lyrisch over was/is. Dus “Let’s try the food!”

Het eten is voor een halal-meisje, niet echt ideaal. Als je niet halal-vlees eet, is het heel leuk. Ze hebben veel vleesgerechten. Ze serveren ook zelfgemaakte icetea-achtige drankjes.

food3

Als ik uit eten ga, probeer ik zoveel mogelijk vegetarisch te eten. Dit kon gelukkig ook bij Cut Throat. Je kan gemakkelijk vragen of ze iets uit het gerecht kunnen halen voordat ze beginnen met maken van de dish. Ik had heerlijke pannenkoeken met gekarameliseerde banaan, bessen en maplesirop. Die pannenkoeken waren zo lekker dat ik ze nu om half 1 ‘s nachts ook zou willen opeten. Misschien dat ik ze zo ga bakken. Grapje.

Suus had een Red Velvet wafel met kip, karamelsaus, bacon, banaan en poedersuiker. Het zag er zo mooi en lekker uit! Zij vond het heerlijk. Samen hebben we heerlijk gesmuld van onze maaltijden. food2

Shoppen

Naast het eten, hebben we natuurlijk ook geshopt. Ik merk wel dat ik niet meer de shopper ben van vier jaar geleden. De nieuwe Primark hebben we bijvoorbeeld bezocht en ik was allang blij dat we weg konden gaan ook al hadden we er niets gehaald. Vroeger had ik het echt verschrikkelijk gevonden wanneer ik zonder kleding naar huis ging. Wat ik wel heb gehaald, waren twee bakvormen. Lekker typisch.

Nou dag Amsterdam, tot een volgende keer! 🙂food4

 

 

 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*