Top 5 Heel Holland Bakt recepten

Heb je Heel Holland Bakt gemist of wil je gewoon even herinnerd worden aan de mooie recepten? Dan heb een top 5 van leukste baksels die ik langs heb zien komen met Heel Holland Bakt! De linkjes met het recept heb ik er voor je bij gezet!

5. Dit recept van Farida ziet er heel lekker uit. Het is een hele mooie vlaai met aardbeien erop. Het ziet er heel netjes uit.  Link receptcsm_strawberry-fields-forever-farida-fr_2da0de3de4-2

 

4. De klassieke oerhollandse appeltaart mag natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje! Deze is gemaakt door Evert, hij deed het eerste seizoen mee met HHB. Link recept

csm_HHB_Klassieke_Appeltaart_c8d86f1de4

 

3. Deze taart is van het eerste seizoen, gemaakt door Emma. De combinatie chocola met noten is heel erg lekker, vooral met pistache heb je me al! 😀 Link recept

csm_choco_emma_75001b5fa3

 

2. Waarom ik deze taart zo mooi vind? Nou omdat er heel veel chocola in zit, het een hartvormige taart is en omdat dit een taart was die ze voor haar moeder had gemaakt en dat maakt de taart nog mooier! Want moeders zijn heel lief!

csm_martine-chocolatebirhdaycake-fr_acfa6bc26b

 

1. Dit is echt m’n favoriete taart! Ik hou van marsepein/fondant taarten! Ook omdat ik weet hoe lastig het is om er een te maken. En de binnenkant was in regenboog stijl en dat maakte de taart nog mooier. Link recept

csm_sarena-verschrikkelijkeikke-fr_14e0172615

 

Dit zijn mijn favoriete recepten, welk baksel vond jij het leukst die je langs hebt zien komen bij Heel Holland Bakt?

-Xx N-

PS: de foto die helemaal bovenin staat, is door mij gemaakt. En stiekem mijn nummer 1 ;).

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*