Recept: Wrap aardbeien cheesecake

Dit is zo niet gezond, maar zo lekker! Het recept dat ik vandaag deel is een gefrituurde wrap aardbeien cheesecake. En sorry voor als je op dieet bent, maar dit is gewoon heerlijk. Als ik hier de smiley van dat aapje dat zijn ogen bedekt kon gebruiken, had ik dat op dit moment gebruikt.

Hieronder staat het recept van het ooh zo ‘gezonde’ wrap cheesecake.

Categorie: Baking, Cookies, Food, Snacks, taart

W

Ingrediënten

 • 6 wraps
 • 250 gram roomkaas (philadelphia vind ik het fijnst)
 • 2 eetlepels crème fraîche
 • 1 eetlepel suiker
 • 200 gram gesneden aardbeien
 • 200 gram kaneelsuiker

Instructies

 1. Meng de roomkaas, de crème fraîche, suiker en de aardbeien door elkaar.
 2. Leg een wrap neer en vul het met het roomkaas-mengsel
 3. Klap het dan dicht, zoals je hieronder op de afbeeldingen kan zien
 4. Zorg ervoor dat je de wrap dicht maakt met sate-stokken zodat je wrap niet open klapt tijdens het frituren. Maar ook om lekken tegen te gaan als je het gaat frituren.
 5. Gebruik zonnebloemolie om het te frituren. Laat het aan beide kanten goed bruin worden en leg alvast een kom met kaneelsuiker klaar.
 6. Wanneer de wrap goed gebakken is aan beide kanten, leg je de wrap in de suiker. Bedek het met suiker en leg je het op een ander bord neer.

loempia maken

loempia roll

frituen

Deze ‘cheesecake’ kan je zowel warm als koud eten. Persoonlijk prefereer ik de warme cheesecake! De bovenstaande foto heb ik ook gemaakt toen die nog warm was, vandaar de vloeibaarheid!

Voor de calorieën hoef je het zeker niet te doen, maar wel voor de smaak. Het is smeuïg van binnen en tegelijkertijd ook heel erg knapperig aan de buitenkant. Het was in ieder geval heerlijk, makkelijk en lekker voor tijdens een cheat-day of gewoon als je er een keer zin in hebt! Het recept van deze wrap aardbeien cheesecake moet je dus zeker proberen!

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*