avocado challenge (8 van 10)

RECEPT: Pitabroodjes gevuld met lekkere groenten

Een van de opdrachten van Eat Me was om een ontbijt te maken van de avocado’s de we hebben ontvangen. Normaal gesproken lunch ik altijd met avocado. Maar als ik in het weekend lekker lang uitslaap, dan ontbijt ik het liefst uitgebreid. Ik hou ervan pitabroodjes gevuld met lekkere groenten te eten. Pitabroodjes zijn mijn favoriete broodjes, vooral als je ze opeet als ze lekker warm zijn.

Voor dit recept heb je een aantal ingrediënten nodig. Met deze ingrediënten kan je jouw broodjes vullen met wat jij lekker vindt. Zo heb ik een mandje gevuld met allemaal verschillende broodjes. Het is heel leuk en lekker om op te eten. Je kan zelf zo creatief zijn als je zelf wil.

[amd-zlrecipe-recipe:72]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

back to top