Nacho’s uit een airfryer

Ik ben dus echt een fan van de Homie Airfryer, dat is ondertussen geen geheim. En oprecht ik raad het iedereen aan. In mijn vorige artikel had ik er wat meer over geschreven. Op Pinterest heb ik echt heel lang gezocht naar inspiratie voor nieuwe gerechten, maar ik ben toch teruggekomen op mijn favorite food. NACHO’S!! Ik heb al nacho’s uit de oven gemaakt, uit de magnetron en nu ook een gemaakt uit de airfryer!! En ik kan zeggen dat het echt gelukt is!

Mocht je de airfryer bestellen van Homie dan raad ik je echt aan om ook de bakvorm mee te bestellen. In dit geval heb ik die bakvorm gebruikt voor mijn nachoschaal. Ook kan je deze vorm gebruiken voor andere lekkernijen. Het is bijvoorbeeld echt ideaal voor als je een kleine brownie wil bakken of als je een mini-quiche gaat maken. Het is dus ideaal voor een 4-persoonshuishouden als je even iets snel wil gaan doen.

Dit is zo awesome om te maken jongens!

Nacho’s uit een airfryer

Categorie: Food, halal, Snacks

Nacho’s uit een airfryer

Ingrediënten

 • Tortillachips
 • Geraspte kaas
 • Cheddar kaas
 • Groene peper
 • Tomaten
 • Zwarte olijven

Instructies

 1. Begin met een laagje chips
 2. doe er dan de groene pepers, de stukjes tomaat en de olijven overheen
 3. Bedek het dan met cheddar kaas en geraspte kaas
 4. Herhaal dit totdat je geen ingredienten meer hebt
 5. Eindig wel met een lekkere dikke laag kaas. Ik adviseer met de geraspte kaas te eindigen en doe er wat olijfjes, tomatenstukjes en peper op. Dat ziet er dan ook leuker uit. Echt dit is te grandioos en lekker
 6. Doe dit dan in de airfryer voor ongeveer 10 minuten op 170 graden.
 7. Check het wel even elke keer want de ene kaas smelt sneller dan de andere!

Ik ben zo een fan van de Homie Airfryer. Aanrader dus! Normaliter zou ik de oven aandoen, maar nu hoeft dat niet. Mocht je ook behoefte hebben aan zo een mooie airfryer? Ga dan naar homie-athome.com en gebruik dan de kortingscode: lovelyfoodies. Je krijgt dan maar liefst 50 euro korting.

 

2 Comments

 1. Wat een heerlijk gerecht is het geworden. Eerst was ik wat huiverig, maar ik heb je instructies goed opgevolgd en heerlijk genoten met de familie!

   

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*