Lovely spots: Madera House Rotterdam

Vandaag waren een vriendin en ik naar Madera House in Rotterdam gegaan.  Zij had er al heel veel over gehoord en ik eigenlijk nog nooit. Het is een soort steakhouse en je zou er hele lekkere spareribs kunnen halen.

Ik was natuurlijk gelijk enthousiast toen ik hoorde dat ze halal vlees hadden! Anders was ik er niet eens naar toe gegaan. In ieder geval, we hadden er gereserveerd om 16:00 uur en we hebben daar de originele spareribs gehaald. En dat zag er dus zo uit.

DSC05310kopie

Ik moet zeggen dat ik niet helemaal onder de indruk was. Ik hoopte op zoveel meer. Ik hoopte dat al die smaken in mijn mond zouden knetteren, maar ik proefde alleen wat ketjap en wat vlees. Eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar mijn bff en ik hadden het idee dat het niet echt kalfsvlees was. Het smaakte gewoon heel anders dan het kalfsvlees dat wij kennen.

Het gerecht vond ik dus niet heel bijzonder, terwijl het er wel echt super mooi uitzag! Ik vond het dus niet echt het geld waard als ik eerlijk mag zijn. Voor mij was het voorlopig de eerste en de laatste keer.

Ik ben wel benieuwd naar de anderen hun bevindingen! Er zullen waarschijnlijk een hoop mensen zijn die wel heel positief zijn. Ik ben benieuwd naar jullie mening, reageer hieronder! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*